nieuws

Onderlinge Hulp komt met hostess-service

Archief

Hostess-service is de naam voor de nieuwe aanvullende dienst die Onderlinge Hulp zijn verzekerden aanbiedt.

Verzekerden van Onderlinge Hulp kunnen tegen bijbetaling gebruik maken van de hostess-service. De service bestaat uit een hostess die, tijdens de uitvaartplechtigheid, huishoudelijke werkzaamheden in het huis van de nabestaanden verricht.
“Je moet denken aan stofzuigen en afwassen”, aldus directeur Uitvaarten H.J. Wormgoor. “Verder zorgt de hostess voor verse koffie en brandende lichten bij thuiskomst van de familie. De hostess kan ook op kleine kinderen passen. Bewaking van het woonhuis tijdens de uitvaart is in principe geen taak voor de hostess.” De eerste ervaringen van Onderlinge Hulp met de nieuwe dienst noemt Wormgoor zeer positief.

Reageer op dit artikel