nieuws

Onderlinge geeft jaar gratis premie weg aan klant

Archief

Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar is afgelopen jaar de premiegrens van € 1 mln gepasseerd. Verkeersschool Hartemink (Eibergen) was hiervoor verantwoordelijk en hoeft een jaar lang geen premie te betalen. De Onderlinge bestaat inmiddels 116 jaar en begint uit zijn jasje te groeien. Niet alleen werd de premiegrens overschreden, maar het bedrijf groeit ook daadwerkelijk uit het jasje. Het kantoor in Geesteren, waar twaalf medewerkers werken, wordt dit jaar uitgebreid en gemoderniseerd.

De vijfduizend relaties komen vooral uit de gemeenten Borculo, Neede, Eibergen, Ruurlo en Lochem. Begin jaren negentig werd de premiegrens van één miljoen gulden bereikt. Doordat de jaarcijfers gunstig uitvielen, kunnen de leden een winstdeling van 20% tegemoet zien. De Onderlinge staat te boek als brandverzekeraar (opstal en inboedel) en bemiddelt daarnaast in alle andere producten op schade- en levengebied.

Reageer op dit artikel