nieuws

Omzet Care daalt gestaag De netto-omzet van Care Schadeservice

Archief

is vorig jaar, ondanks een stabilisering van het aantal schadegevallen, met 9% gedaald naar

67,4 (74,1) mln. De afname van het schadeaanbod van een belangrijke leaseklant is hiervan de voornaamste oorzaak. Een jaar eerder vertoonde de netto-omzet van de Athlon-dochter ook een daling van 9%. De bruto-omzet uit schadeherstelwerkzaamheden kwam 2,8% lager uit op ? 87 (89,5) mln. Het resultaat voor belastingen over 2005 kwam uit op ? 2,4 (2,6) mln. Inmiddels hebben de eerste gegadigden zich gemeld voor overname van Care, dat begin maart door moedermaatschappij Athlon in de etalage is gezet. De Sterngroep heeft bij monde van directievoorzitter Henk van der Kwast laten weten belangstelling te hebben voor overname en ook de eigen Care-directie (Johan van der Klinken en Ton van Dalen) gaan binnen enkele weken een bod uitbrengen.

Reageer op dit artikel