nieuws

Omnicare verwacht uitbreiding

Archief

Omnicare, de alarmcentrale van Delta Lloyd Nuts Ohra, verwacht niet alleen voor Nuts Ohra te blijven werken.

Voor de fusie met Delta Lloyd was Omnicare de alarmcentrale van en voor Nuts Ohra. Het ligt in de bedoeling dat ook Delta Lloyd gebruik gaat maken van Omnicare. Delta Lloyd werkt nu voor het binnenland samen met de Verzekeraarshulpdienst (VHD) en voor het buitenland met de ANWB. Omnicare kan niet zeggen of en wanneer de contracten met die hulpdiensten worden opgezegd.
Mede in verband met de te verwachten groei, verhuist Omnicare medio oktober van Diemen-Zuid naar Amsterdam. De alarmcentrale gaat twee verdiepingen huren in een nieuw kantoorpand aan de Koningsgracht in Amsterdam. De ruimte is geschikt voor vijftig medewerkers. Omnicare heeft er nu 35.
In dit pand aan de Koningsgracht neemt Omnicare zijn intrek.

Reageer op dit artikel