nieuws

Ohra wil meest persoonlijke direct writer zijn

Archief

Ohra is afgestapt van zijn merkpositionering ‘direct resultaat’, gericht op de elementen efficiency en prijs. De direct writer is deze maand een campagne gestart met als thema ‘Van de mensen van Ohra’.

De directe tak van de Delta Lloyd Groep wil daarmee “de meest persoonlijke direct writer en directe bank van Nederland worden”, zegt directievoorzitter Frank Elion. In de campagne en vervolgens in de klantbenadering, productontwikkeling en klantenservice moeten vier begrippen centraal gaan staan: “Ohra begrijpt, versimpelt, bespaart en U bepaalt”.
Begin volgende maand moet de nieuwe strategie tot een eerste productvernieuwing leiden. Het gaat dan om “meer relevante en klantgerichte zorgproducten en zorgdiensten voor consumenten”.

Reageer op dit artikel