nieuws

Ohra stuurt excuusbrief aan 150.000 klanten

Archief

Direct-writer Ohra heeft een excuusbrief verstuurd aan 150.000 klanten in verband met verkeerde voorbeeldkapitalen in de offerte die gevoegd was bij de brochure over de Ohra Koopsompolis.

Ohra ontdekte de fout in de offertes,nadat de brochures al naar de klanten waren verstuurd. Deze kregen vervolgens een excuusbrief toegestuurd en de toezegging dat de brochure opnieuw op de deurmat zal vallen.
“Er zijn bij het drukken cijfers weggevallen in de voorbeeldkapitalen die genoemd werden in de bijgevoegde offerte. Daar zijn we zelf achter gekomen en we hebben gemeend direct een excuusbrief te moeten versturen. Het wordt wel een dure exercitie, zelfs al als je alleen maar kijkt naar de portokosten. Want de brochure moet natuurlijk nóg een keer verstuurd worden, maar nu met de juiste voorbeeldkapitalen”, zegt Ohra-woordvoerder Rick van Zutphen.

Reageer op dit artikel