nieuws

Ohra stunt met tarief op digitale leenlijn

Archief

Om de Internet Leenlijn te promoten, biedt Ohra de internetter tot 30 september een actietarief van 6,9% voor doorlopende kredieten vanaf f 10.000.

Volgens de direct-writer wordt zo het voordeel van de lagere verwerkingskosten meteen doorgesluisd naar de klant. Via de Internet Leenlijn – bereikbaar via www.ohra.nl – krijgt de aanvrager van een consumptief krediet binnen enkele minuten per e-mail bericht of de aanvraag geaccepteerd wordt. De BKR-toetsing is dan al uitgevoerd.
Volgens eigen zeggen is Ohra hiermee de eerste kredietverstrekker die zowel de aanvraag als de acceptatie via internet volstrekt digitaal afhandelt. Het contracten en de bijlagen volgen per post.
Campagne
De direct-writer startte deze maand een uitgebreide promotiecampagne voor de Leenlijn. In een radiospot noemt Ohra zich de goedkoopste kredietverstrekker.
FBTO stuntte in mei met digitale kredietaanvragen en bood kredieten vanaf f 10.000 aan tegen 7,1%, volgens eigen zeggen “de laagste rente in Nederland”. Inmiddels is dit tarief verhoogd tot 7,7%.
Ook Ohra heeft een renteverhoging in petto. Vanaf 1 oktober loopt het tarief op van 6,9% tot 7,2%.

Reageer op dit artikel