nieuws

Ohra stimuleert zijn vaste klanten tot nieuwe productie

Archief

Ohra is bezig vaste klanten te bewegen tot meer zakendoen. In de periode die begonnen is op 17 juli en tot eind deze week duurt, krijgen zij extra kortingen bij uitbreiding van het aantal verzekeringen, hogere rente op extra gestort spaargeld, lagere rente op nieuwe kredieten en aantrekkelijke instapmogelijkheden in de beleggingsfondsen.

“Financieel dienstverleners doen er vaak alles aan om nieuwe klanten binnen te halen en daarna krijg je als vaste klant amper voordeel en hoor je vaak niets meer van ze. Behalve als er betaald moet worden. Wij willen met een grootse campagne het tij keren en juist dat negatieve beeld bij vaste klanten omvormen”, motiveerde Ohra vorige maand deze zomeractie.
Drie auto’s te winnen
Naast diverse kortingen op de producten maken vaste klanten in de campagneperiode kans op prijzen waaronder een drietal Toyota Aygo’s. Bestaande klanten die extra Ohra-producten afnemen, komen ook in aanmerking voor gratis deelname in het Ohra New Energy Fund ter waarde van _ 1000.
Alle klanten zijn individueel uitgenodigd om met de hen verstrekte persoonlijke inlogcode de website te bezoeken. Behalve via persoonlijke uitnodigingen zijn de ‘Direct Voordeelweken’ ook onder de aandacht gebracht via radio- en tv-reclames.

Reageer op dit artikel