nieuws

Ohra: ‘Stap alsnog naar ons over’

Archief

Zorgverzekeraar Ohra werft nieuwe klanten onder de mensen die nog niks van hun nieuwe zorgverzekeraar hebben gehoord.

‘Wacht u ook al weken op uw nieuwe zorgpolis?’, schreeuwt de advertentie de lezer tegemoet. ‘Stap alsnog over naar Ohra en u heeft ‘m binnen vijf dagen in huis’, luidt het advies. De maatschappij vindt namelijk dat iedereen nu toch wel zijn polis in huis zou moeten hebben.
De direct-writer claimt dat verzekerden zolang ze nog geen polisvoorwaarden in huis hebben, kunnen overstappen. “Formeel kunnen verzekerden tot twee weken na ontvangst van de polisvoorwaarden besluiten de nieuwe ziektekostenverzekering niet te accepteren”, licht Ohra verder toe.
De verzekeraar reageert hiermee op de enkele honderden telefoontjes van verontruste consumenten, die hij dagelijks ontvangt. “Zij maken zich zorgen niet verzekerd te zijn, omdat ze van hun nieuwe zorgverzekeraar nog geen polisvoorwaarden hebben ontvangen”, aldus Ohra.

Reageer op dit artikel