nieuws

Ohra sluit deuren verzekeringswinkels

Archief

Conform haar principebesluit dit voorjaar heeft Ohra haar verzekeringswinkels allemaal gesloten.

De sluiting van de veertien verzekeringswinkels is in een rap tempo uitgevoerd. De vestigingen in Apeldoorn en Hilversum waren al in maart van dit jaar dichtgegaan, maar met de sluiting van de overige winkels zou tot de herfst worden gewacht.
Interne overplaatsing van medewerkers en het vertrek naar elders hebben het sluitingstijdstip vervroegd. De vestigingen in Breda werd in juli gesloten, en de winkels in Maastricht, Eindhoven, Den Haag, en Amstelveen vorige maand. Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Zoetermeer volgden in de afgelopen weken. Vorige week sloot de laatste vestiging in Arnhem haar deuren.
Klanten van de verzekeringswinkels worden verwezen naar een speciaal telefoonnummer: 026-400.48.88.

Reageer op dit artikel