nieuws

Ohra introduceert ZorgThuis Keuze Plan

Archief

Ohra heeft het ZorgThuis Keuze Plan geïntroduceerd, een concept waarmee verzekerden de financiering van (thuis)zorg vroegtijdig en naar eigen wens kunnen veilig stellen. Het concept kent drie productvarianten.

De ZorgThuis Zekerheids Polis is een verzekering voor mensen die er zeker van willen zijn dat de kosten van extra (thuis)zorg worden vergoed. De polishouder betaalt maandelijks premie voor een verzekerd bedrag naar keuze. Op het moment dat er zorg nodig is, kunnen de zorgkosten tot maximaal het maandbedrag worden gedeclareerd.
Bijzonder aan deze verzekering is dat bij actieve deelname aan de preventieprogramma’s – in de AFP PreventieCentra – de klant een extra uitkering kan krijgen van 10%. De ZorgThuis Opbouw Polis is geschikt voor mensen die zich willen verzekeren van extra inkomen, ter besteding aan (thuis)zorg wanneer dat nodig is. De verzekerde betaalt premie voor een lijfrenteverzekering met een vooraf gekozen einddatum. Het opgebouwde lijfrentekapitaal komt vanaf de einddatum in de vorm van een periodieke uitkering beschikbaar. Het Flexibel ZorgThuis Krediet is geschikt voor huiseigenaren die direct geld nodig hebben voor het bekostigen van (thuis)zorg. In deze situatie kan de overwaarde van de eigen woning worden gebruikt ter bekostiging van extra zorg. In feite wordt een doorlopend krediet gesloten, met de woning als onderpand.

Reageer op dit artikel