nieuws

Ohra en Delta Lloyd bedingen korting bij opticiensketens

Archief

Klanten van Ohra en Delta Lloyd genieten sinds 1 december van kortingen op de aankoop van brillen, contactlenzen en cosmetische zonnebrillen bij meer dan driehonderd winkels van Pearle Opticiens en Eye Wish Groeneveld.

De kortingsregeling loopt tot en met december 2007. De winkels waar korting kan worden verkregen, zijn te herkennen aan de stickers op de etalageruiten. Diabetespatiënten die in het nieuwe jaar voor een Diavitaal polis van Ohra kiezen of deze al hebben, profiteren ook van deze regeling.
Klanten die al recht hebben op een volledige vergoeding van brillenglazen of contactlenzen krijgen 25% korting op een montuur naar keuze of een gratis reservebril ter waarde van _ 179 bij aanschaf van een contactlenzenpakket. Verzekerden die niet of slechts gedeeltelijk een dekking hebben op gezichtshulpmiddelen krijgen 20% korting op een bril of zonnebril op sterkte en 15% korting op contactlenzen. Voor alle verzekerden geldt bovendien een korting van 15% op de aanschaf van ongeslepen zonnebrillen en een ‘laagste prijsgarantie’.
De kortingen worden via een elektronisch declaratiesysteem rechtstreeks verrekend met de verzekeraar, zodat verzekerden de korting niet hoeven voor te schieten.

Reageer op dit artikel