nieuws

Ohra besteedt ICT uit aan LogicaCMG

Archief

Direct-writer Ohra, onderdeel van Delta Lloyd Groep, besteedt een “belangrijk deel” van de ICT-activiteiten uit aan ICT-dienstverlener LogicaCMG. Partijen hebben daartoe een vijfjarig contract gesloten met een optie op verlenging. Negentien medewerkers van Ohra zullen overstappen naar LogicaCMG.

Het ICT-bedrijf zal het applicatiebeheer, de wijziging van de bestaande backoffice verzekeringssystemen en de conversie naar de nieuwe IT-omgeving van Ohra voor haar rekening nemen. Het gaat hierbij om alle backoffices verzekeringssystemen voor leven-, schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Volgens Nico Francken, directeur ICT van Ohra, biedt de overeenkomst “kwaliteitsverbetering en gelegenheid tot focus op onze kernprocessen, passend binnen de strategie van de Delta Lloyd Groep”. Voor de medewerkers die bij LogicaCMG in dienst treden, “biedt dit traject aansprekende ontwikkelingskansen”.

Reageer op dit artikel