nieuws

Offertevolmacht DAK

Archief

Offertevolmacht DAK

De hypotheekdesk van coöperatie DAK heeft een offertevolmacht verkregen van Delta Lloyd. Tot eind dit jaar krijgen leden 0,2% extra beloning bovenop de normale beloning van 1%. DAK heeft inmiddels tien offertevolmachten.
Korting bij Jonkman
Jonkman Assurantiegroep (Lelystad) werft met ansichtkaarten klanten voor internettak www.ja-direct.nl. De kaarten worden verzonden aan onder meer verenigingen en relaties van het bedrijf. Deze kunnen de kaarten doorsturen aan kennissen, die zo ook in aanmerking komen voor 10% collectiviteitskorting.
Quarré-leads
Quarré speelt dit kwartaal gratis klantadressen door aan deelnemers van de inkoopcombinatie. Het gaat om potentiële hypotheekklanten met een BKR-codering. “Eén op de tien heeft zo’n codering”, weet directeur Michiel Buytendijk. “Quarré kan die bij geldverstrekkers goed onderbrengen.” De actie is een dankbetuiging aan de 780 kantoren. “We stevenen opnieuw af op een omzetrecord.”
Pensioendesk
Pensioendesk gaat de uitvaartverzekering van Yarden verkopen. Deze natura-uitvaartpolis is volgens Yarden speciaal ontwikkeld voor het intermediair.Pensioendesk telt 28 franchisevestigingen en heeft een inkoopformule waarbij 45 kantoren zijn aangesloten.

Reageer op dit artikel