nieuws

Oefentherapeuten sluiten bij De Goudse aov-mantel

Archief

Bij de Goudse zijn aov-mantelcontracten gesloten voor Cesar- en Mensendiecktherapeuten.

De Nederlandse Vereniging van Oefentherapeuten-Mensendieck (NVOM) en de Vereniging Bewegingsleer Cesar (VBC) hebben bij de Goudse een mantelcontract voor de aov gesloten. De verenigingen hebben ieder zo’n duizend leden. Er was voor deze therapeuten nog geen mantelcontract. Volgens de Goudse waren zij op individuele basis verzekerd bij Movir. Het contract, dat is gebaseerd op de Optimaal-AOV, is gesloten via Frisia Verzekeringen in Den Haag.
Op de foto de ondertekening van het contract. Van links naar rechts zittend: Koos Bruijn (Frisia), Sjoukje Kruisselbrink (NVOM), Margriet van Dijk (VBC), en Fer van Heijzen (De Goudse). Staand: Jan van der Voort van der Kleij (De Goudse), Tineke de Rijcke-Van Veelen (NVOM), Ed Bierhoff (VBC), Harry Spruijt (de Goudse).

Reageer op dit artikel