nieuws

Oefenmateriaal Assurantie B (mkb) op cd-rom

Archief

Nibe-SVV heeft in het kader van interactief studeren een cd-rom ontwikkeld met oefenmateriaal voor de assurantie B-module mkb.

De cd-rom bevat honderd meerkeuzevragen, met daaraan gekoppeld een uitleg waarom de gegeven antwoorden goed of fout zijn. Volgens Nibe-SVV is de cd-rom prima geschikt als oefenmateriaal, maar (nog) niet representatief voor het examen. Vanaf januari 2002 worden namelijk de B-examens gedeeltelijk gesteld in meerkeuzevragen en dan pas geldt de cd-rom als goede voorbereiding op het examen.
In het najaar komt ook voor de opleiding B-particulier interactief oefenmateriaal beschikbaar. Het is nog niet bekend of dit ook door middel van een cd-rom wordt uitgebracht of alleen via internet ter beschikking wordt gesteld.
De cd-rom kost f 77. Meer informatie via Nibe-SVV op tel. 020-520.86.14 of e-mail: schriftelijk@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel