nieuws

Obvion steunt goede doelen

Archief

Tussenpersonen die een offerte voor een spaarhypotheek getekend retour zenden, ontvangen van hypotheekverstrekker Obvion een ‘DoeGoed Pluim’, ter waarde van _ 35.

Obvion zet de komende maanden haar spaarhypotheken in de schijnwerpers. Want naast de Pluim doneert Obvion daar bovenop aan het eind van de actie _ 50 aan een goed doel voor elke getekende offerte voor een Spaar- en SpaarGaranthypotheek. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt namelijk ook in dat je de consument op verantwoorde manier financiële diensten aanbiedt”, licht adjunct-directeur Douwe Dijkstra toe. Ook klanten die een spaarhypotheek sluiten, ontvangen de zogenaamde ‘DoeGoed Pluim’. Uit een ruime selectie van goede doelen, bepaalt de ontvanger zelf welk doel hij of zij wil ondersteunen.
Hoenderloo Groep
Behalve de ‘DoeGoed Pluim’ doneert Obvion per ontvangen getekende offerte van een spaarhypotheek uit naam van de intermediair ook nog eens _ 50 verdeeld over twee goede doelen. De helft van het bedrag gaat naar de Hoenderloo Groep, een jeugdzorginstelling. Het tweede goede doel dat Obvion ondersteunt, is het Ronald McDonalds Kinderfonds.
Deze actie is van toepassing op de de SpaarGaranthypotheek, die wordt aangeboden in samenwerking met Interpolis en de Spaarhypotheek, waaraan een spaarverzekering van Fortis ASR is gekoppeld.

Reageer op dit artikel