nieuws

NVF sluit contract voor kwaliteitsborging WFT

Archief

De Nederlandse Vereniging voor Financieringsondernemingen (NVF) heeft een mantelovereenkomst met kwaliteitsborger Quality Care FinanciëleBranche gesloten. Hierdoor krijgen de honderd leden van de NVF korting op de WFT Compliancedienstverlening van Quality Care.

De dienstverlening omvat informatie over de wet- en regelgeving, protocollen voor de invulling van de open normen van de WFT en een bezoek van een kwaliteitsdeskundige die adviseert over de verplichtingen.
NVF-voorzitter Maasbert Schouten is heel tevreden over de afspraken: “Ik zie dat veel tussenpersonen nog steeds worstelen met de invulling van de open normen in de wet en verwacht veel van deze ondersteuning.
Eerder sloot ook de NVA al een mantelovereenkomst voor de ondersteuning van Quality Care
FinancieleBranche. De dienstverlener voert sinds augustus ook werkzaamheden uit voor de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Reageer op dit artikel