nieuws

NVA verwelkomt nieuwe leden Tussenpersonenorganisatie NVA heeft

Archief

83 nieuwe leden verwelkomd

Onlangs waren vertegenwoordigers van hen voor een eerste ontmoeting te gast in het NVA-Huis in Amersfoort. Hier konden zij kennismaken met het dagelijks bestuur, regiovoorzitters, medewerkers en vertegenwoordigers van Anva en het Huibers Instituut. In zijn welkomstwoord ging voorzitter Bob Veldhuis in op actuele dossiers waarmee de vereniging zich bezighoudt, zoals de Wet Financiële Dienstverlening, de beloningstransparantie en de veranderingen op het gebied van zorg- en pensioenwetgeving en -verzekering. Hij benadrukte de belangrijke rol die de NVA in deze dossiers speelt: “In deze hectische tijden kun je het beste aangesloten zijn bij een brancheorganisatie”, was zijn conclusie. Aan het woord kwamen ook directeur Niels Mourits, die inging op de ondersteuning die de NVA kan bieden, en Wijnand Jakobs, voorzitter van de ICT-commissie, die de internetinitiatieven van de NVA toelichtte. De NVA telt dankzij de aanwas nu 746 leden met in totaal 1.141 kantoren. Ruim 40 van de 83 nieuwe leden van de NVA op bezoek bij het NVA-huis.

Reageer op dit artikel