nieuws

NVA vernieuwt website

Archief

De NVA, sinds 1996 op het web met NVA Plaza, heeft haar internetsite vernieuwd. De site bestaat uit een open deel voor consumenten en een besloten deel voor de leden (NVA Net).

De NVA ziet de lancering van het extranet als een start van de digitale communicatie tussen de brancheorganisatie en haar leden. “Het ICT-beleid is gericht op het stimuleren van leden in het benutten van de digitale mogelijkheden in de bedrijfsvoering.”
Het publieke deel van de website opent met een muurkrant, die regelmatig ververst zal worden. Verder is er een overzicht van NVA-kantoren en de mogelijkheid een kantoor in de buurt te zoeken. Het systeemhuis Anva, het Huibers Instituut, tijdschrift de Reflector hebben allemaal een eigen plek gekregen op de site.
Het extranet biedt naast de muurkrant ook een archieffunctie voor NVA-Intern, Reflector en verslagen van de vergaderingen. De leden kunnen diverse documenten in het Acrobat Readerformaat pdf downloaden.
De regionale afdelingen zijn eveneens op het extranet te vinden. Op een later moment zal de mogelijkheid voor leden ontstaan om personeelsadvertenties op de publieke site te plaatsen, niet op het extranet. “Dit is een bewuste keus, omdat wij niet willen dat leden onderling mensen bij elkaar wegtrekken”, zegt NVA-woordvoerster Hella Kuipers
Kuipers spreekt van een eerste en tweede fase in de ontwikkeling van de site. “Wat er nu te vinden is behoort tot de eerste fase. In de tweede fase zullen er onder andere nog meer links gelegd worden naar andere organisaties, kunnen leden onderling met elkaar chatten en wordt het mogelijk online producten te bestellen en zich online aan te melden voor opleidingen aan het Huibers Instituut.”

Reageer op dit artikel