nieuws

NVA-lid Van Gerwen verkoopt portefeuille

Archief

B.H. van Gerwen Assurantiën verdwijnt. Het in 1938 opgerichte assurantiekantoor uit Zevenaar gaat op in het kantoor van NVA-collega Eijmans uit Didam.

Ben van Gerwen (55) vindt het na 38 jaar verzekeringswerk mooi geweest. “Wij werken om te leven en van dat laatste hopen we nu intenser te gaan genieten”, zo verklaart hij de verkoop van zijn portefeuille.
Van Gerwen begon in 1961 bij de Arnhemse. Bij deze voorloper van Delta Lloyd leerde hij zijn vrouw kennen. Na zijn overstap naar Nedlloyd, kwamen de echtgenoten elkaar in 1970 weer tegen door de fusie van Nedlloyd met de Delta Groep tot Delta Lloyd. In 1978 namen ze het assurantiekantoor over van vader Van Gerwen.
Freek Eijmans (31) wordt de nieuwe eigenaar van de Zevenaarse portefeuille. Eijmans nam drie jaar geleden een bestaand Didams kantoor over, dat inmiddels zes personeelsleden telt. Eijmans Assurantiën is sinds kort lid van de NVA. “Ik heb hem gezegd dat-ie zich moest schamen omdat hij nog geen lid is van een standsorganisatie. Dat moet, vind ik. Iedere tussenpersoon profiteert van hun werk.”
Van Gerwen houdt op zondag 30 mei (van 13.30 uur tot 16.00 uur) een afscheidsreceptie in zalencentrum Gieling in Groessen.

Reageer op dit artikel