nieuws

NVA-leden genieten korting bij Nyfer

Archief

De NVA is voor haar leden, die zich in toenemende mate begeven op het terrein van beleggingen en vermogensbeheer, een kortingsregeling overeengekomen met het onderzoeksinstituut Nyfer.

Het gaat hierbij met name om de Nyfer Financiële Monitor, een maandelijkse uitgave met overzichten van alle aan de Nederlandse beurs genoteerde beleggingsfondsen en vele niet beursgenoteerde fondsen, en de jaarlijkse Nyfer Beleggingsinstellingengids.
“De afspraken met Nyfer passen in ons beleid om leden kortingsregelingen aan te bieden die betrekking hebben op de profilering van het NVA-lidmaatschap en op de uitoefening van de functie van assurantieadviseur”, aldus de NVA. Het vergelijkingsprogramma Aequos en de CBS Financiële Maandstatisitek worden al met korting aangeboden.

Reageer op dit artikel