nieuws

NVA komt met bijzonder lidmaatschap

Archief

Oud-leden van de NVA die niet meer actief zijn in de assurantiebemiddeling, kunnen zich binnenkort aanmelden als bijzonder lid.

De standsorganisatie komt daarmee naar eigen zeggen tegemoet aan een wens van vele leden. Voor een bedrag van f 350 per jaar heeft het bijzondere lid toegang tot onder meer het NVA-congres, NVA-Net en de algemene ledenvergadering. Verder ontvangt hij alle NVA-publicaties en krijgt hij een aparte vermelding in de ledenlijst.
Een bijzonder lid heeft geen stemrecht en geen actieve rol binnen de vereniging. De NVA-Ereregelen blijven van toepassing, maar het bijzonder lidmaatschap vereist geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering, PE-punten en aansluiting bij de Stichting Klachteninstituut Verzekeringen
Tijdens de algemene ledenvergadering op 31 mei zal het bijzonder lidmaatschap worden ingesteld.

Reageer op dit artikel