nieuws

NVA-kantoor P. Schreuder & Co 90 jaar oud

Archief

Het Rotterdamse assurantiebedrijf P. Schreuder & Co bestaat op 18 januari exact negentig jaar. Het NVA-kantoor viert dit jubileum met zijn medewerkers en driehonderd (kern)relaties in het Zalmhuis in de Maasstad.

P. Schreuder & Co (26 medewerkers), registermakelaar in assurantiën, is volledig eigendom van Elwyn Schreuder (52), behorend tot de derde generatie. Hij trad in 1977 toe tot het familiebedrijf. Hij was onder meer de motor achter de expansie in de jaren na 1995. Achtereenvolgens werden sindsdien de bedrijven Kruys & Co Assuradeuren (Rotterdam),  De PensioenDesk (Papendrecht), Heintz (Rotterdam), Eurappel (Rotterdam) en Jan Canters (Den Haag) overgenomen. Inmiddels heeft het assurantiebedrijf volmachten van acht verzekeraars. In 2003 werd zusterorganisatie Schreuder Advies en Risk Management opgericht.   

Reageer op dit artikel