nieuws

NVA en NBVA niet akkoord met voorwaarden van Reaal

Archief

NVA en NBVA zijn niet akkoord gegaan met de voorwaarden van de nieuwe samenwerkingsovereenkomsten die Reaal het intermediair heeft toegezonden.

In de begeleidende brief meldde de maatschappij desondanks dat de voorwaarden waren vastgesteld na overleg met beide organisaties. “Wij worden hier ten onrechte als kwaliteitsstempel gebruikt”, aldus de NVA. “Er is in april 2007 wel overleg geweest, maar toen is er verder niet gereageerd op onze voorstellen. Reaal heeft wel toegegeven dat er slordig is gehandeld en heeft inmiddels excuses gemaakt.”
Aandachtspunten
De NVA gaat nu opnieuw met Reaal om de tafel zitten, maar wil niets zeggen over de geschilpunten zolang de zaak in overleg is. Wel heeft de NVA Reaal gevraagd de ingangsdatum van de overeenkomsten (18 maart) op te schorten.
De NBVA meldt dat zijn opmerkingen die niet door Reaal zijn overgenomen in de overeenkomst, nu als aandachtspunten voor individueel overleg door de leden worden gepubliceerd. Op dit moment beoordeelt de NBVA of verder overleg met Reaal noodzakelijk is.

Reageer op dit artikel