nieuws

NVA en NBVA niet akkoord met contract Reaal

Archief

NVA en NBVA zijn niet akkoord gegaan met de voorwaarden van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst die Reaal het intermediair heeft toegezonden

In de begeleidende brief meldde de maatschappij desondanks dat de voorwaarden waren vastgesteld na overleg met beide organisaties. “Wij worden ten onrechte als kwaliteitsstempel gebruikt”, meldt de NVA. “Er is in april overleg geweest, maar toen zijn we er niet uitgekomen.” Zolang de zaak in overleg is, wil de NVA niets zeggen over geschilpunten. Wel is gevraagd de ingangsdatum van de overeenkomsten (18 maart) op te schorten. De NBVA meldt dat opmerkingen die niet door Reaal zijn overgenomen als aandachtspunten voor de leden worden gepubliceerd en dat op dit moment wordt beoordeeld of verder overleg met Reaal noodzakelijk is.

Reageer op dit artikel