nieuws

NVA aast op intensievere samenwerking

Archief

De NVA wil intensiever gaan samenwerken met de NBVA en andere intermediaire organisaties

“Het intermediair heeft behoefte aan concentratie en wij zijn daarom intensief in gesprek met een aantal mogelijke partijen”, zei NVA-voorzitter Bob Veldhuis tijdens de presentatie van de NVA Meerjarenvisie 2008 – 2011. De NVA wil daarnaast meer leden werven. Na een opleving door onder meer de WFT heeft het ledental zich in 2007 gestabiliseerd op 750 en een kleine 1.200 kantoren met een marktaandeel van circa 40% in de totale intermediaire omzet. “Wij doen veel om nieuwe leden binnen te krijgen, maar dat is heel lastig”, zegt Veldhuis. “Je merkt dat het niet meer overal goud is dat er blinkt: voor het eerst zijn er kantoren die moeite hebben met het betalen van de contributie.”

Reageer op dit artikel