nieuws

Nuts/Volker Stevin

Archief

Koninklijke Volker Stevin heeft per 1 januari haar collectieve ziektekostencontract ondergebracht bij Nuts. Het contract is tot stand gekomen via bemiddeling van Aon Consulting. Volker Stevin, die vooral actief is op het terrein van de bouw- en infrastructuurprojecten, telt 8.758 medewerkers.

Noordhollandsche
Als alternatief voor de gezinsongevallenverzekering is het in de Combipolis van de Noordhollandsche van 1816 sinds 1 januari ook mogelijk de persoonlijke ongevallenverzekering op te nemen.
Audalet en ANW
Het Audalet-rekenmodel A-Letsel wordt binnenkort uitgebreid met een ‘kladblok’ waarmee de hoogte van een ANW-uitkering voor verschillende groepen nabestaanden kan worden berekend. Dit ‘ANW-kladblok’ wordt opgenomen in de nieuwe release, die voorjaar 1997 verschijnt.
Nieuw adres IG&H
IG&H Management Consultants, de fusie van IRM Consult en Van der Geer & Van Hasenbroek, is vanaf de jaarwisseling gevestigd aan de Vijzelmolenlaan 16-18, 3447 GX Woerden, tel. 0348-49.63.00/fax 49.63.99.

Reageer op dit artikel