nieuws

Nuts sponsort Radio Filharmonisch Orkest

Archief

Voor een periode van bijna vier jaar is Nuts hoofdsponsor van het Radio Filharmonisch Orkest (RFO) geworden. Het geld zal worden gebruikt voor de sponsoring van speciale muziekprojecten.

De overeenkomst voorziet onder meer in een jaarlijks terugkerend concert in de Dr. Anton Philipszaal in Den Haag en het mogelijk maken van CD-producties.
Bovendien zullen ensembles en solisten uit het orkest hun medewerking verlenen aan sociaal-culturele evenementen van Nuts, zoals de jaarlijkse boottocht voor chronisch zieken en gehandicapten op de ‘Henry Dunant’.
Het sluiten van de sponsorovereenkomst werd gevierd met het aansnijden van een megataart. Ingrid Visscher, adjunct-directeur Verkoop, snijdt namens Nuts de taart aan. Tweede van links is dirigent Edo de Waart en geheel rechts staat Nuts-bestuurslid Hans Buitenhuis, met naast zich Rob Overman, manager van het RFO.

Reageer op dit artikel