nieuws

Nuts prolongeert collectiviteiten bij ministeries

Archief

Raakt Nuts het collectieve ziektekostencontract voor het personeel van ABN Amro per 1 januari 1997 kwijt. In de overheidssfeer heeft de maatschappij echter enkele prolongaties kunnen melden.

Het Ministerie van Financiën, dat al lange tijd cliënt bij Nuts is, heeft zich recentelijk georiënteerd op de markt. Uiteindelijk besloot het departement opnieuw een contract met Nuts te sluiten. Er is een premie-inkomen van ongeveer / 12,4 mln mee gemoeid.
Ook de ministeries van Justitie, Volksgezondheid en Buitenlandse Zaken, die een gecombineerd contract hebben (circa / 10,8 mln premie), besloten opnieuw met Nuts in zee te gaan. De contracten kwamen tot stand door bemiddeling van Aon Hudig Group Programs in Den Haag.

Reageer op dit artikel