nieuws

Nu ook korting op tweede auto bij AZ

Archief

Algemeene Zeeuwsche biedt sinds vorige week verzekerden met een tweede auto of motor dezelfde bonus/malustrede als het eerste voertuig.

De Tiel Utrecht-dochter biedt deze extra korting in navolging van andere ING-dochters. De regeling speelt in op het toenemend aantal gezinnen met een tweede auto. In de voorgaande tweede auto regeling kreeg het andere voertuig slechts één extra trede verleend. De tweede auto wordt maximaal ingeschaald op trede 14. Ook moet er aan enkele voorwaarden voldaan worden: uitsluitend particulier gebruik; de regelmatige bestuurders moeten 24 jaar of ouder zijn en mogen de laatste twee jaar geen B/M-gevoelige schades hebben gehad; de waarde van de auto mag niet hoger zijn dan f 45.000 (voor een motor geldt een limiet van f 30.000). De regeling telt ook niet voor oldtimers.

Reageer op dit artikel