nieuws

NTS lanceert nieuwe dienst

Archief

De Nationale Taxatie Service (NTS) is gestart met de Hypotheek Pakket Service, een digitale notarisservice die de communicatie regelt vanaf het verzenden van het dossier tot het passeren van de hypotheekakte.

“Het is een service voor onze 2.100 aangesloten tussenpersonen”, aldus NTS. Tevens is het concept ‘Huisin’ ontwikkeld. Daarmee kunnen woningverkopers hun huis via een tussenpersoon gratis op internet plaatsen. “Wij hebben daartoe van alle gemeenten in Nederland de domeinnamen geregistreerd.”
Projectmanager Edward Hollander benadrukt dat NTS zelf geen advieswerkzaamheden verricht. De diensten van zowel Hypotheek Pakket Service en beleggingsmaatschappij Fortfolio zijn uitsluitend bedoeld voor het intermediair. Hypotheek Pakket Service en Fortfolio zijn twee zusterbedrijven van NTS, die vallen onder NVP Capital.

Reageer op dit artikel