nieuws

Noordhollandsche verhoogt premies caravanpolissen

Archief

De Noordhollandsche heeft voor caravanverzekeringen per 1 maart jl. een premieverhoging doorgevoerd.

De resultaten in de branche caravanverzekeringen zijn volgens de Noordhollandsche “ronduit slecht”. De premies voor vouw- en toercaravans zijn verhoogd met 20% tot 30%.
De uitgebreide dekking en de basisdekking kosten nu f 18, resp. f 13 per f 1.000 verzekerd kapitaal met een minimum van f 110 per polis. Het onderscheid tussen de goedkopere (tot f 15.000) en de duurdere (f 15.000 of meer) vouw- en toerwagens is komen te vervallen.
De premies voor de verzekering van stacaravans zijn niet gewijzigd.
Noordhollandsche heeft aangekondigd te stoppen met zeilplankverzekeringen. “De laatste jaren is de belangstelling voor de zeilplank sterk teruggelopen. We hebben daarom besloten geen nieuwe verzekeringen meer te accepteren. De bestaande portefeuille wordt voorlopig gehandhaafd.”

Reageer op dit artikel