nieuws

Noordhollandsche van 1816 zet medewerkers in het zonnetje

Archief

De directie van de Noordhollandsche van 1816 vond de verkiezing tot Beste Schadeverzekeraar 2006 door de deelnemers aan het jaarlijkse Performanceonderzoek van TNS/Nipo wel reden voor een feestje.

Daarom bedankte algemeen directeur Lex Verëll alle Noordhollandsche medewerkers tijdens een informeel samenzijn in restaurant De Burg in Noord-Scharwoude voor hun inzet, die het succes mogelijk heeft gemaakt.
Verëll maakte van de gelegenheid gebruik om die dank om te zetten in een tastbare blijk van waardering. Hij kondigde aan dat alle Noordhollandsche medewerkers met hun partners volgend jaar zijn uitgenodigd voor een korte zonvakantie rond Hemelvaartsdag. “De bestemming is nog niet bekend, maar jullie kunnen zeker zijn van (sub) tropische omstandigheden”, aldus Verëll. Ter verhoging van de ‘voorpret’ kreeg iedereen een opblaasbare gimmick.
medewerkers tijdens het vieren van de titel ‘Beste Schadeverzekeraar van Nederland’

Reageer op dit artikel