nieuws

Nominatie voor websites FBTO en Centraal Beheer

Archief

De websites van de Achmea-dochters FBTO en Centraal Beheer zijn genomineerd voor de publieksprijs van de Nationale Thuiswinkel Award in de categorie ‘verzekeringen en financiële dienstverlening’.

De bekendmaking van deze jaarlijkse prijsuitreiking heeft plaats op 23 maart in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De prijs is een initiatief van Thuiswinkel, een vereniging die zich hard maakt voor de betrouwbaarheid van online winkels. Het keurmerk is het bewijs dat de online winkel zich aan de wet- en regelgeving houdt.
Via www.thuiswinkelawards.nl kunnen consumenten tot 22 maart stemmen op hun favoriete webwinkel. Er zijn verschillende categorieën, waaronder ‘Verzekeringen en financiële dienstverlening’, ‘warenhuizen’, ‘speciaalzaken’ en ‘multimedia’.

Reageer op dit artikel