nieuws

Nog geen run op Collegepolis

Archief

De onlangs geïntroduceerde Collegepolis van RZG vindt nog geen gretig aftrek onder studenten. “De bulk verwachten we in het komend studiejaar”, zegt RZG-woordvoerster Jeannet Kooi.

Sinds het begin van dit jaar biedt RZG onder de naam ‘Collegepolis’ studenten een standaardpakketpolis met een korting van f 120 per jaar. Met de Collegepolis wordt aan de weg getimmerd via flyers en freecards met coupons in universiteitsruimten. De polis kan rechtstreeks worden gesloten op de Internet-site van RZG (www.rzg.nl). Studenten kunnen deze site onder meer ontdekken via de studentenjobsite www.studentenbaan.nl die een doorklikmogelijkheid heeft.
Gezien de portemonnee van studenten was te verwachten dat er een run zou zijn op de Collegepolis (begin dit jaar konden in verband met premieverhogingen bestaande polissen worden opgezegd). RZG-woordvoerster Jeannet Kooi wil echter “uit concurrentieoverwegingen” geen aantallen noemen. Wel zegt ze te verwachten dat het product deze zomer “goed op gang komt”. Zij doelt hierbij op nieuwe studenten. “Begin april gaat er een mailing uit naar jongeren die dit jaar achttien worden en recht krijgen op een studiefinanciering.”
Volgens Kooi is de helft van de nieuwe polissen aangemeld via de Internet-site en de andere helft via de coupons in flyers en aan freecards.
Een van de drie freecards die studenten attendeert op de Collegepolis

Reageer op dit artikel