nieuws

No-claimoptie bij aov van Fortis ASR Fortis ASR biedt verzekerden

Archief

de mogelijkheid een no-claimregeling te sluiten bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov), met een premiekorting die kan oplopen tot 25%

“Deze no-claimoptie is uniek in Nederland”, aldus de verzekeraar. De no-claimoptie houdt in dat een verzekerde die drie jaar of langer achter elkaar geen schade claimt op zijn aov, korting op de premie ontvangt. Na drie jaar schadevrij ontvangt de verzekerde 5% korting, na vier jaar 10%, na vijf jaar 15%, na zes jaar 20% en na zeven jaar of langer 25%. De no-claimoptie was eerder al via Amev te sluiten, maar wordt nu door Fortis ASR opnieuw geïntroduceerd, aldus een woordvoerster. De verzekerde kan deze extra dekking optioneel sluiten. Over de hoogte van de premie voor deze extra dekking doet de verzekeraar uit concurrentieoverwegingen geen uitspraak. Starterskorting De no-claimoptie is van blijvende aard, maar kan tot het einde van het jaar door álle ondernemers in combinatie met de starterskorting gesloten worden en levert een premiekorting gedurende de gehele looptijd van de verzekering op. Dit geldt dus ook voor ondernemers wiens bedrijf langer dan drie jaar bestaat.

Reageer op dit artikel