nieuws

No-claimbeschermer

Archief

Een no-claimbeschermer levert alleen voordeel op als je bij dezelfde verzekeraar blijft. Tot die conclusie komt Independer na een vergelijking. De premie blijft weliswaar gelijk bij een schuldschade, maar een verzekerde valt wel terug in het aantal schadevrije jaren en op grond daarvan bepaalt een eventuele nieuwe verzekeraar de hoogte van de premie. Alleen bij FBTO en Aegon blijft het aantal schadevrije jaren ook behouden.

Oerend hard
Dit weekend vindt in de Utrechtse Jaarbeurs weer de Motorbeurs plaats. In de Univé-stand kunnen de liefhebbers virtueel racen op de motorsimulator. Wie een offerte aanvraagt, maakt kans op een VIP-arrangement voor het WK Superbike op het TT-circuit in Assen.
Jubileum FBTO
In het kader van het 50-jarig bestaan heeft FBTO een speciale actiesite geopend, waarop de komende maanden alle kortingen te vinden zijn: www.FBTO50jaar.nl.
Spiegel aan de truck
Op initiatief van TVM heeft minister Karla Peijs van V&W in Rotterdam de eerste van een aantal spiegelafstelplaatsen voor vrachtwagens geopend, die voldoen aan de meest recente Europese normen. Vanaf eind januari moeten nieuwe vrachtwagens zijn voorzien van een zogenaamde vooruitkijkspiegel. Ook de zichtvlakken van andere spiegels moeten groter.

Reageer op dit artikel