nieuws

NN Zorg

Archief

NN Zorg

Uit onderzoek is gebleken, dat 94% van de verzekerden tevreden is over de ziektekostenpolissen van Nationale-Nederlanden. De klantvriendelijkheid kan echter beter, zo staat te lezen in het weekblad ING Nieuws, waarin een artikel was gewijd aan het kwaliteitsproject ‘Zorg op scherp’.
Arboboek NIA
De 38 bestaande besluiten die gebaseerd zijn op de Arbowet worden vrijwel zeker dit najaar vervangen door één Arbobesluit, waarvan de tekst, gezien de advisering van de SER en de parlementaire behandeling, al nagenoeg vaststaat. ‘Het Arbobesluit compleet’ bevat die tekst en kent ook een register dat via oude besluiten verwijst naar de wettekst van het nieuwe besluit. Het boek is uitgegeven door het Nederlands Instituut voor Arbeidsomstandigheden (NIA) en kost f 49,50, excl. btw en verzendkosten. Voor meer informatie: 020-549.84.04.
Bovag en arbo
De Arbo Groep GAK is recentelijk hofleverancier van de Bovag (garage- en tweewielerbedrijven) geworden. Het is de derde hofleverancier op arbo-terrein, want al eerder verwierven ArboNed en De Twaalf Provinciën dit predikaat van de Bovag.

Reageer op dit artikel