nieuws

NN: zelfde korting bij verzekering tweede auto

Archief

Mensen die hun auto verzekerd hebben bij Nationale-Nederlanden kunnen voortaan in de verzekering van een tweede of volgende gezinsauto of motor in beginsel dezelfde bonus/malustrede genieten als bij de eerste.

NN motiveert deze stap als volgt: “Steeds meer gezinnen beschikken over meer dan één auto of hebben naast de auto een motor. Vaak is daarbij sprake van twee regelmatige bestuurders (de partners) die met beide voertuigen rijden”.
Van de gezamenlijk opgebouwde schadevrije jaren kon de partner van de verzekerde tot op heden slechts beperkt profiteren (voor de tweede gezinsauto werd bij NN één extra b/m-trede verleend).
Sinds 1 mei wordt dezelfde premiekorting verleend, met dien verstande dat het tweede voertuig maximaal op trede 14 wordt ingeschaald. Er moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan:
de voertuigen mogen alleen particulier worden gebruikt;de regelmatige bestuurders moeten 24 jaar of ouder zijn en mogen de laatste twee jaar geen schade hebben gehad die de bonus/malus heeft beïnvloed.

Reageer op dit artikel