nieuws

NN wil geen f 210.000 betalen voor afbeelden Edgar Davids

Archief

Nationale-Nederlanden is niet van plan om de gemeente Rotterdam de precario-heffing van f 210.000 te betalen voor de afbeelding van Edgar Davids op het Rotterdamse hoofdkantoor.

“Dit kan dus echt niet”, zegt een NN-woordvoerder. “Wij reageren positief op het verzoek van de organisatie Euro 2000 om ons Rotterdamse kantoor aan te kleden in het kader van het EK. Zorgen met het grootste billboard ter wereld dat Rotterdam wereldwijd in de publiciteit komt, en moeten dan vervolgens in de Telegraaf lezen dat we daar van de gemeentelijke belasting een rekening van f 210.000 voor krijgen gepresenteerd. De zaak wordt nog vreemder als je weet dat we nog nooit eerder een rekening hebben gezien voor alle andere keren dat we soortgelijke afbeeldingen op het gebouw hebben geplakt.”
NN spreekt nog deze week met de gemeente Rotterdam om de reclameheffing van tafel te krijgen.

Reageer op dit artikel