nieuws

NN wijst kritiek Coronel van de hand

Archief

Nationale-Nederlanden wijst de kritiek van de hand als zou de maatschappij op de co-assurantiebeurs alleen werkloos toekijken.

Voorzitter U. Coronel van de makelaarssectie van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs stond bij de presentatiedag voor het Verbond van Verzekeraars stil bij de geringe interesse van Nederlandse verzekeraars voor co-assurantie. Met name Nationale-Nederlanden zou “alleen symbolisch aanwezig zijn” (zie AM 10, pag. 3). Woordvoerder J.W. Dreteler van Nationale-Nederlanden ontkent een passieve houding. “Onze beide beursnissen, die in Amsterdam en Rotterdam, zijn een grote maatschappij als de onze waardig. We doen volop zaken met alle aanwezige makelaars. We zijn zowel op co-assurantiegebied als met 100%-dekkingen aktief. Wel bekijken we de te verzekeren zaken natuurlijk kritisch.”

Reageer op dit artikel