nieuws

NN werft met Frank Rijkaard

Archief

Nationale-Nederlanden heeft voetbalbondscoach Frank Rijkaard ingezet voor de werving van nieuwe beleggingsklanten.

Rijkaard siert de advertenties voor het VermogensPlusPlan (VPP), begeleid door de tekst ‘Hoe word je een rijkaard?’. Nieuwe deelnemers, en bestaande deelnemers die hun belegging uitbreiden, kunnen in de maanden juni en juli zonder aankoopkosten instappen.
De koppeling met Frank Rijkaard wordt gemaakt via een prijsvraag. Deelnemers en assurantie-adviseurs mogen de basisopstelling van het Nederlands voetbalelftal voorspellen voor de negen nog te spelen oefeninterlands tot aan het Europees Kampioenschap van volgend jaar. Honderd deelnemers met de meest verzamelde punten kunnen een bonusparticipatie van f 250 tegemoet zien; de winnaar ontvangt een participatie van f 1.000.
De te winnen participaties horen bij het nieuwe NN Europa Plus Fonds. Dit fonds belegt in West-Europese ondernemingen, actief in diverse sectoren. NN noemt de farmacie expliciet.
Voor het intermediair is een speciale beleggingsdiskette ontwikkeld, met risicoprofielen en rekenvoorbeelden van de verschillende NN-fondsen.
Bondscoach Frank Rijkaard stoeit relaxed met de opstelling van Oranje.

Reageer op dit artikel