nieuws

NN vordert met digitalisering volmachtpakket

Archief

Nationale-Nederlanden vordert met het digitaliseren van het in volmacht te sluiten ZekerheidsPakket Particulieren (ZPP-polis).

Aan QuinteS Assuradeuren (Uden) onlangs de eer om als eerste de ZPP-polis in volmacht te sluiten. Dit was mogelijk doordat een koppeling is gemaakt tussen het eigen systeem van NN en het softwarepakket van systeemhuis CCS. Hierdoor kan de acceptant bij het volmachtkantoor nu na het invullen van de gegevens direct de premie halen uit de rekenbox van NN. Anders dan bij andere verzekeraars geeft NN daarbij niet het risico aan, omdat de volmacht gekwalificeerd is zelf te accepteren.
NN test het digitaal sluiten ook met Anva en Amedia. In september wordt deze constructie ook via hun pakketten mogelijk.
Yves Luca (QuinteS), Richard Zwart (CCS), Astrid van Helvoort (NN) en Daan Suddaby (CCS) vieren het digitale succes.

Reageer op dit artikel