nieuws

NN vervolgt campagne flexibele hypotheken

Archief

Nationale-Nederlanden is een najaarscampagne begonnen rond haar flexibele (woning)hypotheken met als thema ‘Een hypotheek waarmee u aan de toekomst bouwt’.

De actie is een vervolg van de voorjaarscampagne die succesvol zou zijn verlopen. Stond toen de Flexibel Lenen Hypotheek centraal, dit keer wordt de aandacht gevestigd op de uitbreidingen van de Leven Hypotheek met Flexibel Verzekerd Beleggen en de introductie van de rentebedenktijd. Consumenten kunnen – tegen een rentetoeslag – kiezen uit een rentetermijn van 5, 7 en 12 jaar waarvan de laatste twee jaar de bedenktijd vormen.
Verder kan de beleggingsverzekering nu ook op twee levens worden gesloten. Ook is de provisieregeling voor Flexibel Verzekerd Beleggen-producten verbeterd. Met hoeveel het provisiepercentage is verhoogd, wilde NN niet aangeven.

Reageer op dit artikel