nieuws

NN tikt P&M op de vingers

Archief

Nationale-Nederlanden heeft P&M Financieel Forum, een gevolmachtigde uit Hengelo, op de vingers getikt voor het gebruiken van haar naam in een personeelsadvertentie.

P&M zegt op korte termijn nationaal door te willen breken en zoekt hiervoor honderd medewerkers. In de advertentie in een landelijk dagblad stelt het bedrijf in samenwerking met NN “een loopbaan met perspectief te bieden”. Onderaan de advertentie prijkt groot het logo van de verzekeraar.
NN ontkent ook maar iets met het initiatief te maken te hebben. “Het is een belangrijke relatie, meer niet. We hebben ze gezegd dat we dit niet op prijs stellen. Een rectificatie eisen heeft bij een personeelsadvertentie alleen niet zoveel zin. Ons rayonkantoor houdt ze in de gaten.”
P&M was niet voor commentaar bereikbaar.

Reageer op dit artikel