nieuws

NN subsidieert dit jaar opnieuw autobeveiliging

Archief

Nationale-Nederlanden subsidieert de aanschaf van een SCM-gecertificeerd beveiligingssysteem voor auto’s ook dit jaar met f 200.

De maatschappij heeft dit besluit genomen op grond van de populariteit en effectiviteit van de anti-diefstalactie. In 1995, het eerste jaar van de actie, maakten 8.000 WA/Casco-verzekerden van de subsidiemogelijkheid gebruik. Vorig jaar grepen 4.000 nieuwe verzekerden de aanmoediging om hun auto te laten beveiligen aan.
Personenauto’s met een nieuwprijs van maximaal f 75.000, niet ouder dan drie jaar, en niet behorend tot een collectiviteit, komen in aanmerking voor de financiële tegemoetkoming.
NN past verder het Select-tarief voor personenauto’s toe in Midden Nederland (regio 3) en Zuid-Limburg (regio 5). Dat betekent dat autobezitters in deze gebieden, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan, een premiekorting van 10% krijgen.
Taxi’s daarentegen krijgen een premieverhoging van f 200, nodig volgens NN om de rechtsbijstanddekking te bekostigen.

Reageer op dit artikel