nieuws

NN start pensioenoffensief

Archief

Nationale-Nederlanden is een pensioenoffensief gestart. Onder het motto ‘Pensioenhuis’ wordt, op vraag van het intermediair, meer verkoopondersteuning geboden.

Zo is onder meer de offertesoftware vernieuwd. Zowel via intranet (Mijn.NN.nl) als via een cd-rom kunnen offertes worden gemaakt van de middelloonregelingen ‘Flexibel IndexPensioen’ en ‘UitbouwPensioen’. Daaraan heeft NN een incentiveregeling gekoppeld. Gebruik van de software levert spaarpunten op, waarmee “spannende belevenissen” in het vizier komen, zoals een ballonvaart en een theater- of hotelarrangement.
Nieuw is verder de brochure ‘De Collectief Pensioen Planner’. Die is op papier én digitaal beschikbaar en leidt klanten eenvoudig naar de meest passende pensioenregeling. Daarnaast zijn er zogeheten eventkaarten, die de pensioengevolgen beschrijven van in- en uitdiensttreding, pensionering en echtscheiding.
Meer kamers
“De komende maanden kunt u erop rekenen dat we steeds meer kamers van het pensioenhuis opleveren”, zo laat NN-directielid Merel Engelbert van Bevervoorde het intermediair weten. Daarbij gaat het om een werkgeversportal (onder meer voor het direct invoeren van mutaties), uitbreiding van het levensloopproduct met een beleggingsvariant en een nieuwe collectieve beleggingsverzekering.
Verder staan uitbreidingen van de offertesoftware, meer eventkaarten, commerciële acties rond de nieuwe pensioenwet en masterclasses Pensioen op het programma.
De fundering onder het pensioenhuis is volgens NN dat de maatschappij “een betrouwbare en deskundige partner is met een foutloze dienstverlening”.
uit aan Paul Steenvoorden en Meint Lukkien van Amstelvoorden Assurantiën in Almere.

Reageer op dit artikel