nieuws

NN proost op startende adviseurs

Archief

Nationale-Nederlanden heeft afgelopen week het ‘PROject voor de Ondersteuning van STartende verzekeringsadviseurs’ (Proost) het licht laten zien.

Het ‘aftrappakket’ voor starters bestaat uit de commerciële software van NN, een polismap met productbrochures, informatie over diverse ondersteunende diensten en een cd-rom waarop wordt ingegaan op veel voorkomende aanvangsvraagstukken en op e-commerce.
Daarnaast bevat de ondersteuning ‘klankbordgesprekken’ met bedrijfsadviseurs, marketingadviseurs of accountmanagers e-commerce, hulp bij het ontwerpen van een huisstijl, aanschaf van een schootcomputer, opleidingen, sponsoring en het verkrijgen van potentiële klanten. Indien gewenst kan de starter in aanmerking komen voor een financieringscontract in de vorm van bijvoorbeeld een provisievoorschotregeling, een startkrediet of een flexibel-lenenkrediet.
De maatschappij bepaalt aan de hand van een door de starter geschreven businessplan of hij/zij voor Proost in aanmerking komt.
In het Haagse hoofdkantoor van NN was een mini-stadion aangelegd en mochten kinderen van NN-medewerkers een schot op het Proost-doel wagen, onder het toeziend oog van Jong-Oranjespeler Cedric van der Gun.

Reageer op dit artikel