nieuws

NN past Wabeke-norm toe op nieuwe beleggingspolissen

Archief

Nationale-Nederlanden komt nog dit jaar met een nieuw assortiment beleggingsverzekeringen die voldoen aan het door Ombudsman Wabeke aanbevolen maximale kostenpercentage

De nieuwe producten kennen een garantie-element dat aarzelende consumenten over de streep moet trekken. “Wij maken gebruik van innovatieve beschermingsconstructies, waardoor over een lange looptijd garanties kunnen worden gegeven”, zegt NN-topman Ludo Wijngaarden. De maatschappij neemt, vooral omwille van de reputatie van de branche, de aanbevelingen van Wabeke over. “Al hebben wij, kijkend naar de toenmalige wetgeving, niets verkeerd gedaan.” Tros-programma Radar besteedt vanavond aandacht aan de kwestie ( Nederland 1, 20.30 uur).

Reageer op dit artikel